Kuka olen

070

Olen ihan tavallinen ihminen; nainen, vaimo, kolmen tyttären äiti.

Olen henkilökohtaisten vaikeuksien ja taisteluitteni kautta tehnyt oivalluksia, saanut kasvaa ujosta rohkeammaksi ja löytää enemmän omaa aitoa itseäni. En ole missään tapauksessa täydellinen, paitsi täydellinen ihminen. Minulla ei ole mitään reseptiä kaikille hyvään elämään. Haluan kuitenkin jakaa niitä ideoita ja oivalluksia mitä olen itse saanut ja sydämeni toivomus on, että edes joku saisi kirjoituksistani jonkun ajatuksen tai sykäyksen, jotta voisi tehdä positiivisia ja jopa rohkeita muutoksia elämässään.

Olen lähes koko ikäni miettinyt mitä muut ajattelevat jos teen sitä tai tätä. Vähitellen olen päässyt siitä enemmän ja enemmän irti. En halua hukata sitä mitä minulle on annettu, piilottamalla sen pelon verhon alle.

Toki olen uskaltanut tehdä epätavallisia ja rohkeitakin siirtoja; muutin mm 19-vuotiaana Kanadaan, kauniiseen Vancouveriin opiskelemaan. Olen asunut n 7 vuotta muissa maissa Suomen lisäksi. Toimin alalla, josta on paljon harha-luuloja. Kuulun helluntaiseurakuntaan. Innostun mm Positiivareiden ajatuksista. Kaikki nämä olen kuitenkin uskaltanut tuoda julki – koska ne ovat minulle tärkeitä asioita. En koe että niitä pitäisi selitellä, vaikka joskus täytyykin.

Vasta 39-vuotiaana löysin ”vahingossa” sen, mitä haluan isona tehdä. Siitä enemmän kohdassa TYÖSKENTELE KANSSANI.

Itse asiassa en usko sattumiin vaan johdatukseen. Minulle suhde Jumalaan on elintärkeä ja uskon, että Raamattu on totuuden perusta. Jos itse et koe samoin, älä pelästy, vaan jatka lukemista.

Intohimoni on energisoida, inspiroida ja rohkaista ihmisiä olemaan aito itsensä ja elämään rikasta ja täyttä elämää.

Hyvinvointi, tasapaino ja mielenrauha innoittaa.

Haluan toimia pienenä ovenraottajana omiin mahdollisuuksiisi.

Haluan ”keskustella” kanssasi siitä, mikä sinut sytyttää tunteaksesi todella eläväsi ja valitsemalla tietoisesti asioita, jotta kokisit, että elämälläsi olisi jotain merkitystä ja halutessasi voisit olla myös kipinä, joka sytyttää muita liekkeihin.

 

”Tuhansia kynttilöitä voidaan sytyttää yhdellä kynttilällä, eikä tämän kynttilän elämä siitä lyhene. Onnellisuus ei ikinä vähene, kun se jaetaan”

T. Eva

evahaapala@gmail.com

http://www.myaloevera.fi/evahaapala ( Kts.http://mahdottomastamahdollinen.com/2014/10/06/tyoskentele-kanssani/

 

6 thoughts on “Kuka olen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s